Премини към основното съдържание
perseverance

Да растем заедно-пътешествието предстои... Ние ще ви помогнем да го осъществите.

Обогатете Вашето пътешествие с ценна информация и съвети. Изберете следните отделни етапи, за да научите повече за развитието на Вашето дете.

My Pregnancy

Моята бременност

Нямам търпение да се срещна с теб...

Чувствам те толкова близо, че мога да усетя как нашите две сърца бият като едно в нетърпеливото очакване  на радостта и щастието. Имаме толкова много да споделим, да научим, да си кажем... неща, които да направим, и да играем заедно…

Чувствам те как растеш, риташ в корема ми и всичко е готово за твоето пристигане: креватчето, играчките, детската стая... Ти вече си член на нашето семейство и нямаме търпение да те видим.

6-12-month-old babies

6-12 месечно бебе

Жената става майка... когато вземе в ръце своето бебе за първи път.

Сега, когато си тук, нашият свят е променен, това е ново начало и за двама ни. Ти отвори очички и всеки ден носи една радостна изненада за нас.

Обичам начина, по който миришеш – толкова чисто и свежо. Мънички крачета, мънички ръчички, всичко е мъничко, не мога да спра да те държа в ръцете си.

Предстоят ни много дълги нощи и много ранни събуждания, има памперси за смяна и дрехи за пране. Това е трудна работа, но е пълна с награди. Когато те държа в ръцете си, когато те видя да се усмихваш, моята радост е неописуема.

1-3-years-old

От 1 до 3 години

Светът през твоите очички ...

Времето лети, когато сме заедно. Ходенето се превръща в тичане и нашите приключения започват. Ритането на падналите листа, гмуркането във ваната или просто държането на ръчичките ти… Чувството е просто уникално.

Ти си моят смел и силен малък изследовател. Набираш увереност всеки ден общувайки със света около теб, играейки и смеейки се. Моментите, които споделяме, когато садим цветя в градината, когато правим балончета във ваната, когато разресвам косичката ти... са безценни.

3-years-old & older

3 годишни и по-големи

Изследвайки необятния свят...

Времето лети и вече си на три годинки. Ние сме толкова горди от нашата специална връзка и от мъжа или жената, в които ще се превърнеш, докато растеш. Твоите безкрайни въпроси по цял ден ме карат да гледам на света по различен начин.

Смееш се толкова щастливо, когато откриеш нещо ново. Сега те виждам на вратата как връзваш малките си червени обувки.

Питам те: „Къде отиваш?“

Ти отговаряш: „Готов съм да видя света! Ще дойдеш ли с мен?“