Премини към основното съдържание
Playing with cars

Забавления със състезателни коли!

Детето Ви има ли колекция от състезателни коли? Извадете тези коли сега и Открийте повече приятни преживявания заедно! Детето Ви е на възраст, в която би могло да му хрумне да се състезава с Вас, но Вие можете да направите това още по-забавно! Може да организирате обикновено състезание, но може също да се състезавате навън, а с малко фантазия дори да направите и „състезателна писта“!

Нека състезанието започне!

Преди да започнете, попитайте детето си за състезателните му коли! Това е страхотен шанс да се сближите и то да Ви въведе в своя свят. Щом състезанието започне, го оставете да победи. Но все пак нека състезанието бъде оспорвано! Не му позволявайте да се досети, че сте го оставили да победи!

Проведете състезанието на открито!

Състезанията Ви не бива да се ограничават в рамките на къщата. Ако откриете подходяща равна повърхност навън, тези състезания са страхотен повод да излезете от дома. Можете да ги практикувате на различни места, за да стимулирате любопитството на Вашето дете!

Подгответе състезателната писта

Да направите своя собствена мини състезателна писта е лесно! Първо, вземете капак от кутия за обувки и го обърнете. От вътрешната страна нарисувайте каквото трасе Ви хрумне. Можете да направите няколко трасета или да вземете по-големи капаци от кутии за по-големи трасета. Направете няколко с Вашия малчуган и след това „запалете двигателите“!

И по време на всичко това не забравяйте да правите снимки от Вашето състезателно забавление! Така бихте могли да изживеете отново моментите, когато детето порасне!