Премини към основното съдържание
Playing hide-and-seek with toys

Игра на криеница с играчки

Опознаването на превозните средства може да бъде забавно за детето Ви. Забавната игра на криеница може да Ви помогне да Откриете повече приятни преживявания заедно. Покажете му неговите играчки-превозни средства, след това ги скрийте в кош, пълен с навити чорапи или някъде из къщата!

Включете двигателите!

Започнете, показвайки му различни  превозни средства. Би било от полза да им измислите имена, така че детето Ви да ги запомня по-лесно. Кажи „Здравей“ на Количката Коко и Самолета Пепи!

Скрити в коша за пране

Готови ли сте за игра? Вземете среден по размер кош за пране, напълнете го с чорапи, навити на топка – а може и с пластмасови топки. Каквото и да е, само се уверете, че топките могат да се поберат в ръката на малчугана Ви. Вземете няколко от количките на Вашето дете и ги скрийте между чорапите! Трябва да бъдат сравнително лесни за намиране, но целта е детето да играе и да се забавлява сред топките!

Паркирането е разрешено навсякъде

Справи ли се с откриването на всичките колички в коша? Чудесно! Сега ги скрийте из къщата. Насочвайте детето към местата, където се намират количките и не забравяйте да се радвате на висок глас, когато ги намира! Всеки път когато открива нова играчка-превозно средство не забравяйте да му напомняте как се нарича тя.

И най-важното, не забравяйте да снимате всички тези прекрасни моменти и да ги споделяте с нас!