Премини към основното съдържание
Sunny beach

Един слънчев ден навън с хартиената Ви шапка!

Един ден, прекаран навън, на слънце, е много забавно преживяване – но един слънчев ден навън, в който можете да Откриете повече приятни преживявания заедно, е още по-добър! Може да направите това като принтирате различни животни на листове хартия, и да направите хартиена шапка за слънце за мъничето си, след което да играете на криеница и да търсите животните!

Приятели животинки!

Можете да започнете, като принтирате шаблоните за приятелите-животни. Сглобете животните и оставете детето си да измисли имена на всички тях – от таралежа Боби до лисицата Лили!

Шапката е сложена!

Хартиените шапки се правят лесно. След като сте направили и двете, Вие и детето Ви можете да ги украсите заедно, като използвате маркери, стикери и всичко останало, което може да намерите.

Криеница!

Сега, след като имате страхотна шапка и приятели-животни, защо не поиграете на криеница с детенцето си? Скрийте животните някъде из парка или в задния двор и накарайте детето си да ги търси. Насочвайте го към животните, като му казвате дали става „по-топло” или „по-студено, а когато намери всички животни, си устройте голямо тържество! 

И не забравяйте да направите снимки на Вашето мъниче със сладката му хартиена шапка! Всъщност, направете си няколко снимки заедно с еднаквите си шапки и споделете тези снимки с нас!